Erkekanasi55 Sevo0606 Aaa bende 35 oldum bugün 2780 gramlık paşam var. Benim ki de bizi korkutuyo zaman zaman 🤭 Sağlıklı sıhhatli huzurlu ve zamanlı şekilde kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🤣
Kumsal28 Alyadnz33 aslında son adet 21 Ağustos ama 8 gün geç döllenme ondan 29 Ağustos olarak hesapladik
Daisy1234 Kumsal28 belki pirinç doktor ultrasonda belli olmaz dedi ama keseyi gördü 10 gün sonra tekrar gidicez günü gününe bilebiliyor musunuz ya bana Salı günü doktor 5 haftalık dedi gününü nasıl bilicem
Kumsal28 Daisy1234 bana doktor dedi geç döllenme olmuş diye gittiğim zaman kaç haftalık olduğunu öğrendiğimde ona göre tahmin yaptım zaten öyle yazdım uygulamaya ztn doğru da çıktı haftası günü falan doktora gittiğimde mesela 6+2 di kalp atışını falan duyduk
Erkekanasi55 Daisy1234 ultrason sonucunda genelde sol üst köşede mesela 5w5d gibi bi şey yazar mesela 5 hafta 5 gün anlamına geliyor
Begm_01 Bero02 evet adet bitmiş hemen hamşle kalmışım öbür ay gelince baktım olmuyor test aldım çift çizgi hastane gitmem iki ay oldu ama hep işler misafir falan başka şehir çok yorucu dönemden sonra zor gidebildim ben
Daisy1234 Kumsal28 inş bugün ilişki sonrası kanamam oldu allahtan durdu çok korktum siz de. Öyle bir durum oluyor mu
Kumsal28 Daisy1234 yok çok şükür bende bişey olmadı kanama alanı var kese etrafında progestan kullanıyorum