asyya1_ Sushimmm benim bebeklerinin bir tanesi hiç göstermemisti ama tek yumurta ikizi olduğu için cinsiyetleri aynı oluyor net bicimde ilk olarak 12+6 hastalıktan öğrenmiştim 15.haftada da perinatolog görüp ikisine de kesin erkek dedi
Sushimmm asyya1_ ne güzel canım Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Benim çift yumurta birisi fetal dna da öğrendik 13. Hafta da doktor gördü 17. Haftaya geldik biri çok inat göstermiyor
Gkdkssjsjs Yesm1994 ayyy bende 36+5 🥹 aşırı baskı hissediyorum tuvaletle arkadaş olduk bi sende durumlar nasıl
Yesm1994 Gkdkssjsjs bendede aynı canim ya sürekli WC özellikle son birkaç gündür çok aşağıda hissediyorum
Alyadnz33 Kumsal28 yaaa gerçekten mi çok sevindim senin de mi son adet 20 Ağustos birlikte takip edelim ozman
asyya1_ Sushimmm benim bir tanesi de öyleydi kadın doğumcuma gittik geçen hafta o hâlâ görmemişti 😄 şey soracağım size ikiz diye ikili üçlü ve fetal yaptıramayacağımı söylediler bana siz nasıl yaptırdınız ya da benimki tek yumurta diye mi acaba
asyya1_ Sushimmm bu arada Allah size de sağ salim bağışlasın çocuklarınızı cinsiyetleri ne bebislerin 🙂