Kızlar aklım çok karışık lütfen yardımcı olun ya 😔 8 aydır gebelik istiyorum. 26 yaşındayım adetim düzenli hormon testlerim temiz eşimde de hiçbir sorun yok. Her şey olması gerektiği gibi çok şükür. Ağustos ayinda kimyasal gebelik yaşadım. Bugün doktora gittim rahim filmi çektirmek istediğimi söyledim. Daha erken olduğunu kimyasal gebelik yaşadığım için en az bir tüpümün açık olduğunu söyledi. Boşuna radyasyon alıp acı çekme dedi 3 4 ay da daha dene o zaman çektirirsin dedi. Bende ısrar ettim istiyorum diye o da tamam adetin bitince çektir dedi. Ama bu ay korunmalı ilişki yaşayabilirsin dedi çok fazla radyasyon alacağından riske atma korun bu ay dedi. Bu aklımı çok karıştırdı yani bu ay korunursak boşuna boşuna gidicek gibi geliyor. Rahim filminin temiz çıkacağını düşünüyorum perde vs yokmuş rahmimde zaten alttan muayenede doktor söylemişti. Ama rahim filmi çektirip o ay hamile kalan da çok kişi varmış. Sizce ne yapmalıyım ya rahim filmi çekilip bu ay korunmalı mıyım? Yoksa rahim filmi için erken mi? Yoooksa rahim filmi çektirip bu ay ilişkiye devam mı etmeliyim