MiniAzra Mayis anneleri nasıl gidiyor hamilelik bebeğinizin gelişimi nasıl sizler kaç kilo aldınız Nasıl besleniyorsunuz.
Susuem MiniAzra en son 20 haftada gittim cuma yine randevum var ama gelişimi iyi kuzucugun 22 haftalık oldu bugün ben 1.5 kg aldım henüz ama göbeğin maşallahı var 😂 senin nasıl gidiyor kaç haftalık oldu bebeğin 😊
1umutturyasamak MiniAzra 2 kilo almşm 24+3 bebişim iki gün önce 770 gram 32 cmdi Erkeğim doğsunda biran önce yiyim onun totişini 🙂
MiniAzra Susuem bugün 23 haftalik olduk bende yarın gidecem doktora inşAllah..Beslenmem cok iyi deil duzensiz ama 8 kilo aldim
Susuem MiniAzra ben biraz dikkat ediyorum aburcubur olayına gerisini çok kasmiyorum😂 öyle vay ara öğün vay normal öğün filan acıkınca yiyorum 😂 ha midem yüzünden 9 gini yemeyi bırakıyorum onun faydası olmuş olabilir 😂
Nur_Husuf MiniAzra Merhaba cok sukur iyi gidiyor fazla kilolar disinda 12 kilo aldim bu gun gitdim doktora 24+1 haftaliq oqlusum 716 qram boyun soylemedi
Kosarer Nur_Husuf bende 24+1 im bebek 558 grammış bende iki kilo aldım şimdiye kadar 🤔 sizin ki iyiymiş maşallah