100924 32+4teyiz ve evde suda doğum yapma fikri cazip gelmeye başladı bu şekilde doğum yapan var mı aranız da süreç nasıl
Badehandekuzey 100924 bi tane kadın var YouTube da videosu var çiftlikte yaşıyor yabancı evde doğuruyor izle bi Ballerina Farm sayfası
Ars2223 100924 riskli geliyor ev doğumları bana tabi tercih sizin ayrıca doktorum suya doğumu riskli görüyordu sancını suda çekebilirsin ama doğum esnasında sudan çıkabilirsin demişti enfeksiyon vs gibi durumlar açısından doktorunuza danışın bence
Ayse2133 100924 evde suda doğum mu kim sizi doguttacak yada o esnada kim yanınızda olacak sonrası fazla kanamaniz olsa nasl müdahale edilecek bunları hiç düşünmüyor msnz
maman-es Fikir güzel ama oluşabilecek riskleri de düşünüp karar vermeniz gerekir. Bana hep korkunç gelmiştir, Allah korusun o an bebeğe veya size acil müdahale edilmesi gerekse evde bu nasıl mümkün olur ki..
UmmuHamza 100924 Merhaba bende 3. Doğumumu evde ebe cavideyle yapmak istiyorum ☺️ Çevrem de en az 5 arkadaşım evde suda doğum yaptılar ve inanılmaz memnunlar 🫠 bitanesi tripotla bile çekmişti kendisini o kadar rahat ve güzel görünüyordu ki benim hastaneyi ayağa kaldırmam göz önüne alınınca onun ki gerçekten prenses gibi geçmiş diyorum 😅
Dunyam28 100924 bu çok tehlikeli , hastane ortamında olası bir risk durumunda hemen müdahale edilebilir ama evde bunlar yetersiz kalır maalesef mantıklı değil
Mrvsmt2502 100924 doğum anına kadar her şey çoook güzel gitmesine hatta çok kolay doğum yapmama rağmen doğumdan sonra komplikasyon gelişti ebe müdahale edemedi bi anda başıma 8 10 tane doktor üşüştü . Evde doğum yapılması son zamanlarda sosyal medya ile çok ünlendi ama bununla ilgili adli kayıtları incelemenizi öneririm . Bir sürü olay oluyor arka planda. Bunlar sadece satış için iyi geçenleri paylaşıyor