LadyVERA myavocado aynı Benimkide. Allah yardımcımız olsunda sebebini buşamadım ben gazınıda alıyoruz her seferinde. Bende Herşey dinletiyorum ama yok yatağa koyuyorum uyanıyor yada 30-40 bazen 50 dk uyuyor uyanıyor sonra uykuyada geçemiyor. Bütün gün yapışığız yemek dahi yaptırmıyordu. En son uyuma deyip ana kucağıyla yanıma alıp her işimi yapmaya başladım:)
myavocado LadyVERA 😂 vallahi yalnız bakıyorsanız Allah yardımcınız olsun, annem ve babam bizimle yaşıyor biz üç kişi nöbetleşe bakıp yine de yoruluyoruz, bir de akşamları eşim de baya ilgileniyor ama çok zormuş bebek büyütmek 😑
LadyVERA myavocado 50 gün yalnız değildim ama bir aydır tekim 1000 km uzakta aileler. Uzakta olunca çok kaldılar. Ama işin tuhaf tarafı onlar varken bu kadar değildi 🤣 ne güzel keşke benimkiler de en azından yakın olsaydı annem hiç boş bırakmaz gelir bakardı. KV saymıyorum 🤭 çok zormuş cidden büyük sorumluluk Allâh güç kuvvet versin hepimize 🤲🏻
Alisde Bebikk_10 demekki uykuyu seven sakin bir bebisiniz var cok şükür kolik değil yinede icinizin rahat etmesi icin doktora sorun ama uymasi gayet guzel bisey insallah bolca uykusunu uyur yavrucak zaten donem dönem bu uykular bi bozuluyo bi duzeliyo 🌸
elasevgi Bebikk_10 maşallah benim oğlum da uykuyu sever 🧿peki siz mi uyutuyorsunuz sallayıp falan yoksa kendi kendine mi uyuyor
Bebikk_10 elasevgi Ben ilk 40 gün ara ara sallamıştım çünkü 40ı çıkana kadar çok fena bi bebekti akşamları özellikle hep ağlıyordu. Çok şükür 40 çıktı bıçak gibi kesildi ağlamaları. Ondan sonrada hiç sallama gereği duymadım. Beşiğine yatırıp piş piş sesi açtım uyuttum hep. Şuanda da o sekil devam ediyoruz 🧿🌸
elasevgi Bebikk_10 kendı kendine mi uykuya dalıyordu yani sesi duyarak yoksa siz poposuna pat pat yapıyor muydunuz. Benim bebeğim de 2 aylık oldu tam bugün. Kucağımda hafif sallayıp tam uykuya dalmadan yatağına koyup poposuna pat pat vurup pişpişliyorum ama ilerde de böyle olursa belimden dolayı kucağımda sallamakta zorlanırım ne yapacağım bilmiyorum
Bebikk_10 elasevgi Ben hep yanına uzanıp piş piş sesi açıp dalmasını bekledim. Çok huysuz olmadığı sürece herhangi bi temas yapmadım. Suanda beşiğine yatırıp sadece piş piş açıyorum. Bilmiyorum emzik kullanıyor musunuz ama benim için tam bi kurtarıcı. Yatağına yatırıp emzigini takınca direk geçiyor uyku moduna