Zuluss Muhammedmomss 30 haftada 1500 bende pazartesi gidicem şu an 33+2 haftalığım bakalım kaç çıkacak
Zehra_gonul Bnde 31 haftalıkken gıtmıstım en son 1850 gramdı doktor gayet ıyı dedı suan 33+3 haftalıgız ayın 11 kontrolum var bakalım kac kilo olmus cok merak edıyorum
Filizkumsal Bluebey yaaa benimkide haftasna göre 3 hafta önde 32 +3 diyet yap dedi nasıl gdyor sizde yapabilyormusnz ben tutamıorm kendmi😂
Festinalente Muhammedmomss benim 32+2de 2.163 gramdı benımkının de karın cevresı küçüktü her gün avakado,muz,ceviz,süt yedim sizde yiyin zaten 3 kılo doğsa yeter
Bluebey Filizkumsal valla yapiyorum desem yalan olur ama tatliyi kestim arada bir az bisey yiyorum 2 hafta ondeydi 1 haftaya dusmus 😀
Gulsahkaya36381 31+5 te 1880 gramdi yarin gidicez 32+5bqkalim kac olmus bilmiyorum saglikli olsunlarda kilo alinir
Filizkumsal Bluebey basarmıssnz yaa masallah ne güzel daha bugün kontrolüm vardı niyetlendm tatlı şeker ekmek kesecem dedim eşim elinde tatlıyla gelmiş dayanamadm yedim 2 tane 2 haftada bire düştü kontrollerm 🙄🙄
Bluebey Filizkumsal yani haftada bir falan komple kesilmiyo ama surekli yemezseniz problem olmaz insallah 😇 esinizede soyleyin getirmesin gorunce dayanamiyoruz sonucta🤣