Mom_06 Bugün test günümdü ümitsiz bir şekilde gittim kan testini verdim benim gibi test günü bugün olanlar var mı heyecanlı mısınız?
Burcukoonuk Mom_06 Mom_06 dün kan testi verdim beta hcg 450 çıktı bugün tekrar özel hastaneye gittim göstermeye 2.5 milim dediler haftaya yine gitcez hayırlısıyla kızlar
Mom_06 Aysennnnnn Ben altıncı günü kan testi verdim hcg 3.0 Çıktı yükselebilir dediler sekizinci günü erken gebelik testi yaptım sadece tek çizgi çıktı Silik çizgi dahi yoktu gölge gibi bile yoktu yani o yüzden ben bugün sonucu bile bile gittim yani açıkçası😞
Senonif Ben çarşamba günü pozitifi görünce kan vermiştim ama 5.48 çıkmıştı, sonra kanamam başladı ama doktor tekrar gel dedi cuma günü. Geldim kan verdim sonuç bekliyorum sabahın testi de böyleydi ![](
Senonif GirlandBoy_Mom inşallah bakalım heyecanlandım yine 2 gündür ağlıyorum kanama var diye ama bugünün testi de pozitif olunca bi umut geldi yine
Pnrdrsn Senonif canım inşallah aksi olmaz. Bebeğin tutunuyordur. Haber ver bize. Güzel haberlerle gel 🥰
Alyadnz33 Senonif kız testin pozitif mi bana neden haber vermiyor sun üzüldüm gerçekten en çok merak ben ettim
Senonif GirlandBoy_Mom baya baya kanama yaşıyorum yani bildiğiniz adet oldum 😂 adetliyken hcg baktırmak da varmış kendime gülüyorum çok
GirlandBoy_Mom Senonif ben burda çok okudum adet görüpte hamile olan ama değerin inşallah yükselmiştir testin de bunu gösteriyor zaten
Senonif GirlandBoy_Mom gerçekten mi yaaa bana hiç inandırıcı gelmiyor sonuçta adetim yani çok ilginç bir durum yaşıyorum, bakalım yükselmişse bile inanmam zor olcak gibi sonuçta rahim duvarı dökülürken nasıl bebek tutunuyor olabilir çok ilginç gerçekten
GirlandBoy_Mom Senonif ben burda okudum canım kiminin kardeşi kiminin annesi kendisi adet olupta hamile olduğunu anlamayan varmış
Cimcime30 Senonif kız ben bırnpost açtım geçenler de Regl olup hamıle olan var mı diye çok kışı var dedi😂
Senonif Cimcime30 onlardan biri de ben olcam galiba çok çok ilginç yaaaa neyse dur daha sonuç çıkmadı yine umutlanıp ağlamak istemiyorum GirlandBoy_Mom
Senonif GirlandBoy_Mom Cimcime30 Mom_06 Artmış değerim kızlar çıktı sonuç 5.48’di 7.23 olmuş Sağlıklı bir artış mı emin olamadım ama artmış sonuçta doktora gircem birazdan bakayım ne dicek