Btlshnnn Sizlerin kaç haftası kaldı ? Kaç haftada bir muayene olmaya gidiyorsunuz ? Haftası ileri olanlar hastahane çantası hazırladınız mı ben herşeyini hazırladım ama çantayı daha hazırlamadım 😊
Seymansk Btlshnnn 40+5 hala bekliyorum 37 de hazırlamıştım hastane çantamı zaten yolunda gidiyorsa çokta acele etmek gerekli mi bilmiyorum ilk gebeliğim
atesnzm Btlshnnn 36+2 yim şu anda hafta da 1 gidiyorum kontrole herşeyini 20. Haftalarımda hazırlamıştım çantasını da 32 de hazırladım bitirdim 🫠
Bidemet Bugun itibariyle bende 35 haftaa🥰hemen hemen herseyim hazır nasipse 21 kasımda planlı sezeryan oluyorum resmen 20 gün kaldi cok heyecanlıyim
Btlshnnn Bidemet ay sağlıkla al canım kucağına inşallah 🤲🏻 doktorum da bana bugün Kasım 27,28,29 seç bir gün dedi daha seçemedim bakalım 😊
R-veyda44 35 hafta herşey hazır sancılar başladı küçük küçükte olsa heyecanla bekliyoruz minik kızımızı 🥹
rumeysa_1c İlk gebeliğim 35+1 bugün itibariyle doğuma az kaldi biraz heyecan biraz korku sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz