senamom_ Kızlar bir süredir beyaz akıntım var önceden sadece beyaz akıntıydı ama son günlerde sulu şekilde olmaya başladı dokturuma da soracağım ama aynı durumu yaşanlar var mı
Tazeanne123456 senamom_ evet gebelikte normal günde 3 kez çamaşır değiştiriyorum koku ya da rengi yeşile dönmediyse sıkıntı yok
Ayse0575 senamom_ benim başından beri beyaz hafif sulu geliyor çamaşır değiştiriyorum sürekli rahim büyüdükçe o sıvıda da artış oluyor diye biliyorum
Brgmde Tazeanne123456 sizinkidemi beyaz uzayan akıntı böyle sıvıyla karışık geliyordu acaba? Vajinal akıntı ve amniyon sıvı akıntısı farkı bu sanırım amniyon sadece sıvı geliyor vajinal akıntıda sümük gibi olanla karışık sıcak sıvı
Tazeanne123456 senamom_ beyaz olması normal peynir çökeltisi gibi olursa sıkıntı mantar enfeksiyonu oluyor o şekilde ama normalden fazla akıntı olması normal bir durum. Günlük ped kullanmayın enfeksiyona daha yatkın olursunuz pamuklu iç çamaşırı kullanım sık sık değiştirin
senamom_ Brgmde doktoruma sordum normal bir durum olduğunu söyledi peynir kesiği gibi olmadığı sürece sıkıntı yokmuş bir de kokulu olmamamsı gerekiyormuş