Cigdemilkar canimincani ayni gun dogum yapicaz yani Allah ikimizinde yardimcisi olsun sizin adiniza cok uzuldum benimde bebegim kilo almiyor 2700de kaldi kizim bende cok uzgunum 400 gram fln daha dusse 2300 acaba kuvezde kalir mi kafamda bi suru sey var😫
canimincani Cigdemilkar Allah nasip ederse evet aynı gün olacaklar öyle düşünmeyin bol bol dua edin 40 haftada doğup küvezde olan bebeklerde olabiliyor doğduğunda kilo alabilir umarım küveze hiç birimizin kinin ihtiyacı kalmaz da girmez
canimincani Cigdemilkar Doğum için normal bi tarih ama sizin gibi endişelerim ve heyecanım var benim de siz şakın moralinizi bozmayın kucağınıza aldığınızdaki o kokusunu hayal edin
Cigdemilkar canimincani aah bak koku demisken 3 gundr gribim burnum tkali bi turlu acamadik bide bu yuzden morelim bozuk cocugumun kokusunu icime bile cekemicem😕
Cigdemilkar Hafizeipek normal yapamiyorsan zorlamak neden gercekten anlamiyorum bu birazda pskoloji isi anneler zaten hassas neden bu kadar zorluyolar anlamiyorum gercekten🤷🏻♀️
Hafizeipek Cigdemilkar normal doğuma engel bir sebep yokken sezeryan yaparsa doktor soruşturma geçiriyomuş. Doğum şeklimize biz değil, devlet karar veriyor yani 😂