Sedefffff Kızlar 34+2 yim,eşim geçen gün karnın sanki daha aşağıda dedi bu karın düşme muhabbeti gerçekten gözle görülebiliyor mu nasıl anlarız düştüğünü,bana hala aynı gibi geliyor 🤔
Nananan Sedefffff evt hissedilir cnm kendin de farketmedersin üst tarafların boşalır elinle hafif bastirinca fln hissedersin kötü birşey değil doğumun yakın olduğunu gösterir artık son haftalardaysan
Erkekanasi55 Sedefffff Karın o kadar erken düşmez ama. Doğum haftasına yakın düşer. 35 haftayım bende düşmedi daha
RiRi22 Sedefffff baskıyı genitalda hissediyor musun? Ben 37+2 yim henüz aşağıya inmesi baskıyı yukarda hissediyorum
Hanniballl Sedefffff 38+1 bugun ilk defa otururken karnimin bacagima deydigini hissettim kiyafetimin icinden bu dusme mi ki 🤭
Sedefffff Nananan o zaman inmemiş çünkü üst taraflarda daha çok hissediyorum nefes darlığı hala çok yoğun
fztanne1 Nananan ben sezeryan olacam . Bebek kanala girmiş dedi doktor karnım aslında olduğu gibi. Tam mide tarafı boş duruyor, ama hemen yan iki taraf dolu anlamadım pek birşey😌
Ozeyyneb Ben 35+1 deyim her gören karnın aşağıya düşmüş diyor gerçekten bende farkediyorum aşağıda baya.
Sedefffff RiRi22 hayır henüz aşağıda bir şeyler yok hemen düşmesin zaten vaktinden önce gelmesinden korkuyorum bir hayırlısıyla 37yi geçeyim rahatlıcam 🥺