Benim Merhaba kızlar. 27 haftalık hamileyim. İlk bebeğim ve gün geçtikçe artan heycanla bekliyorum. Ama çevreden duydugumuz bilinç altına yerleşmiş hikayelerden dolayı çatı muayenesinden çok korkuyorum lütfen yardım edin. O kadar kötü bişey mi. Buna ek olarak afedersiniz ama vajina bölgemdeki kararmalar canımı çok sıkıyor. Cildim çok hassas koltuk altım da ağdadan dolayı karardı. Şimdilerde kendimi kastığım için hiletle temizliyorum özel bölgemi ama karardıgı için bana çok çirkin geliyor ve utanıyorum. Doktorun önünde nasıl açacağımı bilmiyorum. Doktor da garipser mi diye uyku girmiyor resmen gözüme. Normal mi kararma yoksa herkesin ak pak da benim mi böyle diye utancımdan muayene olamayacam gibi geliypr 😢😢
Glcdmrdmr Benim Yarın çatı muayenesi olacağım ve malesef bendede kararma oldu galiba bu herkesin başına gelen birşey eminim Doktorlar normal karşılıyordur bu tür şeyleri hergun neler görüyorlardir diye düşünüyorum mühim olan temiz bir şekilde gitmek 😕
KlncA Benim hiç canını sıkma kararma çoğu hamilede olduğu gibi bende de var. Ayrıca çatı muayenesinde doktor özel bölgeni neredeyse görmüyor bile. Senin dizine kadar çarşaf örtülü olacak ilk bi afedersin elini sokacakken 1 saniye bakıyor bidaha bakmıyor. Kafasını yukarı kaldırıyor eliyle yokluyor sadece. Zaten toplamda 2 dk falan sürecek. Benim doktor erkek bu arada. Asıl doğum sırasında gören görecek çatıya takılma 😊😊
RdvnMlkn Benim bendede aynı korku var doktorumn sayesinde azda olsa icim bi nev-i rahat oldu utrasyonla mi bakmak altan mi bakmak cati muanesinde hersey daha cok sey goruyolarmis bebegin kesesi felan filan o kadar korkutma kendini
Ahahgshrbbr Benim valla ne yalan soylim bendd korkuyorum 37 hFtamdayim cuma kesin cati muayenezi yapar diyprum su zamana kadar kremle aliyordum jiletle alim dedim alamasim goremiuorum gobusumden :( nasl yapicam bilmiyorum
Benim KlncA ay ben bayağı inceliyorlardır diye kurguluyordum o bölgeyi. 🙈🙂 inş kendimi kasıp da bacaklarımı filan kapatmaya kalkmam. Çok hissediliyor mu acaba
Benim KlncA hem doğum sırasında o sancıyla hiç takmam gibi geliyor da bu muayenede doktorla başbaşasın ya o yüzden çekinirim diye düşündüm😬 Bi de benim doktor özel bölge estetisyeni ayrıca sanırım o da beni geriyo. Gel bi el atalım derse çok utanırım😅
Ssevall Ahahgshrbbr ben ilk zamanlar agdayla kendim aldım hep 7aya kadar sonra kuaföre gittim mecbur normal oldugu içinde 1 ay çok rahat ettim
KlncA Benim yok yok gerçekten bakmıyorlar , sadece elini nereye sokacağını denk getirmek için saniyelik bakıyor 🙈 Ben çokta hissetmedim başlarken derin bi nefesini al kendini rahat bırak kolay geçer. Yani biraz ayıp konuşucam ama ilişki sırasında hissettiğimizden daha kalın bişey olmuyor. Ama Parmak olduğu için afedersin uç kısmı tırnak kısmını az hissettim ben. Kesinlikle vay acıdı öldüm bittim değil yani
Burcu35 Benim canım kararma herkeste oluyor zaten doktorlar neler görüyor baksa bile ona dikkat etmez zaten. Ben geçen cuma çatı muayenesi oldum öyle ölünüp bitilcek gibi değil biraz ağrı oluyo tabiki ama buda bence kişiye bağlı en güzel günlerini bunu düşünerek karartmamalısın
Benim Burcu35 inş canım çok sağolun. Biraz rahatlamak için yazdım. Çevremdekiler o kadar korkunç anlatıyor ki bu durumu ister istemez etkileniyorum. Hatta son günlerde doğum yaptıgımı filan gördüm inşeyerek uyandım korkumdan
Burcu35 Benim kimseyi dinleme gerçekten benim bebeğin kafasına dokunuyorum şuanda dedi doktor o kadar ileri ittirdi elini düşün. Ne kadar korkulu acılı olacağını düşünürsen o kadarda acır zaten
Nurgngrms Canim bende kararma olmadi sadece vajinamin uzerinde catlaklar meydana geldi cok canimi sıkıyor😭 38+3uz ilk defa dün cati muayenem yapildi cok az da kanamam vardumi onun icin bakti doktorum. Seni korkutmak istemem bu kisiden kisiye degisiyormus ama benim canim cok yandi😱 resmen iceride elini ittirdi cok canim yandi dedim hic acilman olmadigi icin dedi acildikca rahatlarmis insallah. 9aydir korkmadigim normal dogumdan dun korktum. Bazi kadinlar hic hissetmiyormus bile benim doktirumun eli agir sanirim. Ayrica orama hic bakmadi o kadar aliskinlarki eliyle direk buldu insallah seninki kolay gecer😭
Benim Nurgngrms ayy çok geçmiş olsun. Bakmamaları konusu biraz da olsa rahatlattı beni ya. işte umarım acı hissetmem. İnsan ister istemez bacaklarını kapatıyordur acı hissedince değil mi
1850 Benim kararma yaşamayan hamıle cok nadirdir. Doktorlar alıskın emın olun. Çatı muayenesı kendınızi kasmazsanız zor degıl. Etrafınızdakilerın laflarına aldanmayın. Herkesin acı eşiği farklıdır. Onemlı olan kendınizi kasmamanız. Problem olmuyor ıkı dakika ıcınde bıtıyor zaten
Hayal-umut Kızlar benm ilk hamileligim bende 38+3 oldum dün sancim cikinca çatı muayenesi yaptı bende aynı şekilde çok korkuyordum ama korkulacak bişey yokmuş çok şükür hiç acımadı desem yeridir çok hafif bi acidi o kdr kendini kasmadigin surexe bi sknti olmuyor ve benm canım da çok hassastır ben dayandiysam haydi haydi dayanjrsjniz
Nurgngrms Benim bacaklarini kapatamiyorsun cunku catal bunu engelliyor🤣 bacaklarini koydugun aparatlar kapatmani engelliyor yoksa eminim doktorun kafasina bitane tekme indirebilirdim🙈
Zeynp Benim dün çatı muayenesi oldum hatta o kadar uzun sürdü ki Doktorum normaldeısrarcı ama yapamayacağıma kanaat getirdi d Düşün bebeğin olduğu kanala kadar ulaşmaya çalıştı Gram acımadı Boşuna korkuyorsun İnan
Benim Nurgngrms 🤣 Aa çatının o mantığını unutmuşum di mi bacaklar ayyı duruyo zaten istesen de kapayamıyorsun
Benim Zeynp evet maalesef😢 Böyle tertemiz pürüzsüz berrak olması gerekiyor gibi geliyor. Bu durumda oldugum için de sanki sadece benimki böyleymiş gibi geliyo🙁