Hhh03 Sorum başlıkta kızlar progestan kullanıyorum 3 haftaya yakın olucak azar azar devam ediyo sizin nezaman geçti😔
Kubra001111 Hhh03 merhaba öğrendiğimden beri lekelenme ve ara ara kanamam oluyor iğne ve hap kullanıyorum Rabbim sağlayacakla kucağımıza almayı nasip etsin bol istirahat ve bol su tüketmek gerekiyor
Betamom Hhh03 ben hiç ilaç kullanmadım. 12 haftadan sonra anladım ki öncesi gerçekten lekeliymiş. 4 kere filan anca ilişki olmuştur. İlkinde kanamam oldu. Genelde agrı ve isteksizlik cok fazlaydı. İyiki fazlası olmamıs. Sonrasında kahverengi geliyordu çünkü. 12. Haftada geçti. Gecen gün bulanık akıntı gördüm. Ama o gün karnım cok ciddi acıyordu. Bir dahada o kadar ayakta kalmama kararı aldım
bebegimm1633 Gebe olduğumu öğrendiğimde 5 haftalıktı ilk o gün geldi,ben de progestan kullanıyorum ara ara leke geliyor 8. Haftadayız. Daha da gelebilirmiş doktorum normal olduğunu söyledi.
Fraublt-31111 bebegimm1633 Fitiller leke yapar mı bende kullanıyorum doktor verdi bebeğin tutunması için silince peçete çok az gördüm ince sülük gibi kremsi doktora gittim birşey yok dedi dün yine gördüm doktora gitmedim
bebegimm1633 Hhh03 Bebeğimin tutunmasında ve düşmemesinde yardımcı olması için Progestan kullanıyorum gerçekten güçlü bir ilaç lekeyi de kesiyor. Bir de Vifolic marka folik asit kullanıyorum bebeğin gelişimi açısından her türlü vitamin ve omega3 mevcut içinde.
bebegimm1633 Hhh03 2 gündür kesildi beyaz akıntı geliyo ağır kaldırmadığım iş tutmadığım sürece leke gelmiyo canm.