Canan9756 Kızlar bi kaç haftadır vücudumun heryeri kaşınıyor bugün ellerim daha şiddetli kaşınmaya başladı bunu daha önce yaşayan var mı
anonimhamis Canan9756 ben aşırııı kaşınıyorum ve bir türlü ne olduğunu bulamadı doktorlar kan verdim temiz çıktı şok şükür onun dışında her yerim kaşınıyor yırtılırcasına
Nevruzzdmr Canan9756 uyuz olabilme ihtimali olabilir çünkü ben geçen perşembe gece birden kasinya başladım ozellikle ic bacak ve kalca tarafim normal zannettim ama devamı edince ibur günler geceleri pazartesi doktora gittim hem kadin doğuma sordum oda kan degerlerine bakabiliriz dedi vede cildiyeye gittik o gün uyuz olduğumu öğrendim suan verdigi krem karışımını kullaniyorum 2.gunum yarinda son ondan sonra losyon kullanicam sadece ama bi cildiyeye de uğrayın isterseniz ois birşey uyuz allah kimsenin basina vermesin
Tazeanneveminikleri Canan9756 canım benim ilk gebeliğimde olmuştu. Gebelik kolestazı olabilir ancak onu zaten testle hemen anlıyorlar. Benimkini anlayamamışlardı. En sonunda bir doktor toz akarı olduğunu söylemişti. Eğer kırsal bir yere gittiysen ordan geçiyor. Bende yine başlıyor sanırım. Bu hafta eşimin köyüne gitmiştik. Her yerim çok değişik kaşınıyor. Hafif sanki sivrisinek ısırığına da benziyor. Kaşıdıkça daha doğrusu öyle oluyor.
Gamzebdr Benim gebelik kolestazım var kontrollüyüz ve şu an bi sıkıntı yaratmıyor çok şükür bana. İlaç kullanıyoruz sadece doktor takipliyiz. Siz de mutlaka bi doktorunuzla görüşün. Başka bi şey de olabilir ama kolestazsa eğer takipte olursunuz doktorunuzla