irem_nur 34 haftalığız adet ağrısı gibi bi ağrı var bacaklarım sanki kasılıyor makatta baskı var neden acaba yürüyorum sürekli ama geçmiyor uzanınca daha fena batıyor doğum sancısı böyle bir şeymi yaşayan varmı bu durumu napmalıyım
Mamacita_1 irem_nur Yürüme soluna hafif dönüp yat bende de geçen hafta tam 34te oldu aynısı korktum dra gittim nst bakıldı bi kaç minik sancım çıktı bol istirahat önerdi doktorum
motherbaby_ irem_nur yalancı sancı yalancı kasılma da olabilir ama işini de şansa bırakma burda kimseyi dinleyip sen acile git derim ben ya da istemiyorsan kasılmaların süresini tut biraz uzan yarım saat 40 dakika da bi böyle dene son şansını genelde o haftalarda bunlar normal sanırım ben de çevrem de hep yaşadı ama emin de olmak gerekiyor bir yerde.
irem_nur motherbaby_ ilk doğumum 37. Haftada olmuştu suni sancıyla o anki ağrıya çok benziyor ağrıyı nasıl tarif etsem ki sanki şuan vajinam patlıycak gibi ayaklarım titriyor değişik bir şey
Mamacita_1 irem_nur bebeğim hareketlerini net hissedemiyorsan bi acile git en azından için rahatlar ama bu haftadan sonra bunu hep yaşıyorsun yalancı sancı deniyor buna gün içinde yorulduysan çok ayakta durduysan daha çok yaşıyorsun
motherbaby_ irem_nur aşkım git ozaman bişey varsa da yoksa da için rahat etsin ertelenicek bişey de degil hadi kalk bak endişe ettim bende