ikiiPrensensAnnesi 4 tane idrar testi pozitif çıktı ama kan negatif çıktı nasıl oluyor yaşayan var mı ???
Eldgrn ikiiPrensensAnnesi Gebelik yok olsaydı ilk kanda anlasilirdi. Gebelikte ilk kanda Beta HCG değeri yükselir ondan sonra idrara yansır. Testlerde bozukluk olabilir. Kan dogru sonuçtur.
ikiiPrensensAnnesi Dün akşam iki tane yaptım ikiside silik çizgi cıktı bu sabahta iki tane yaptm gene silik çıktı kan verdm 0.1 çıktı bu nasıl oluyo anlamıyorm neden böyle testler farklı markalardı
Eldgrn Eski postunuzdan hesaplarsak 20 gün gibi kaba bir hesap yaptım gecikmeniz var. Bu durumda olsa net çıkardı.
Eldgrn ikiiPrensensAnnesi Adet oldunuz o zaman öyleyse şuanda yumurtlama bile olmamıştır daha bu durumda gebelik söz konusu olamaz. Bu ayı degerlendir mutlaka tutar inşallah 🙏🙏
sd18 ikiiPrensensAnnesi adetiniz yeni bitmiş daha döllenme bile olmadan nasıl pozitif olsun ki testler yanlış sonuç vermiş zaten. kanda çıkmaması çok normal adetiniz gecikince kan verin adet hemen bitince hamilelik oluşmaz oluşması en az 10-15 gün sürüyor
ikiiPrensensAnnesi İnşallah cnm ama bu testlere cok bozuldum boşuna insanları kandırıyolar ilk defa böyle bişi yaşıyorum evde pozitif çıktıysa tmdı dğer cocuklarımda ama şimdi hep yanıltıyo kac defadr
ikiiPrensensAnnesi sd18 biliyorum belki üstüne görme olmuştur dedim sonycta 4 tane test pozitif cıktı iki tane akşam yaptm iki tanede sabah farklı marka asla teste güvenm kalmadı özelikle nimo markasına 🤦♀️
Havvabektas ikiiPrensensAnnesi banada olmuştu sonra doktora gitmiştim enfeksiyon olabilir dedi idrar tahlili verdim idrarda enfeksiyon çıkmıştı