kalbimm kızlar merhaba 15 haftalık hamileym ve yaklaşık 4 gündür başm çokk şiddetli ağryo norml bi ağrı degl aglayrm resmen ne yapsam gcmyo .sznde önerebilecgnz bişy vr mı yada böyle olan
Mucizem00 kalbimm canım çok normalmiş bende 12 haftalığım 2 haftadır ölüyorum dün saat 7 de başladı sabaha kadar ağlamaktan öldüm resmen ama çeke çeke geçiyor 😖😖 duşa git duş biraz iyi geliyor doktoru aradım hormonlardan dedi bi çaresi Yok çekerek geçiyor
Elifsaadet kalbimm sade türk kahvesi yapıp içine yarım limon sıkın, tadı kötü ama işe yarıyor, sıcak duşta bana iyi iyi geliyor, şakallara viks sürüp masaj da yapabilirsiniz. Bana iyi gelen bunlar, inşallah geçer🙏🏻
kocisininprensesi kalbimm doktoruna danış ama nane yağı var nane yapıyla şakaklarına masaj yapabilirsin ve ya burun deliklerinin ucuna azcık sür. Ben anca öyle rahatlıyorum migren var malesef bende
kalbimm Mucizem00 valla daha dayanacak gücüm kalmadı zonk zonk edyo resmen geceleri karanlık olunca geçiyo ama gündüz ömrümden ömür gidiyo bide çalışıyorum dinlenemiyorum
kalbimm çok sagolun kızlar bgün hastaneye gittim ve serum takıldı şuanlık iyiym ama Allah kmsye öyle ağrı vermesin hepinize teşekkürler
ebrarmom08 kalbimm ben hatta ekstra bayilma hissi sicak basması el ayak titremesi bas donmesi gbi belirtilerde yasiyorum. 😐 cok kotu maesef ilac iciyorum oda gecici cozum ertesi gunune ayni oluyor bende 15+1 im 🙄
kalbimm ebrarmom08 hiç çekmeden direk hastaneye git derimm 5 gün boyunca çektm ialçsz ama doktor serum taktrdı bakalm şimdilik iyi sabaha Allah kerimmm
Seymasel68 kalbimm bnde 15 haftalıgım ve hamıle kaldıgım gunden berkı bas agrısı cekıyorum bı carede bulmadım henuzz paroll yetınıyorum ama yetmıyoo
kalbimm Seymasel68 parol etkisini kısa sürede yitiriyo. ben buz sardm başıma banamısın demedi. bide çalışyorm eğilmekten hep ağrıdı inşallah bian önce geçer