Kbr-8086 Oğlumun adı Yavuz Eren,ikinci oğluma hamileyim ama hiç isim bulamadık önerilerinizi bekliyorum,uygun kibar bir isim arıyoruz
Kbr-8086 Gulsahmdn1 ahlas isminipdk duymadım saflık temizlik anlamında galibaa kulağa hoş geliyor ama yanına ne konulabilir
SevalSD Cihangir Zeynel Dağhan Gökberk bunlar hem kibar hem de anlam olarak güzel isimler. Minik bir tavsiye🌸
Kbr-8086 GEM bu güzel ali kerem düşündük ama etrafımda herkes ali keremler çok yaramaz dediler korktum açıkçası 🤭🤭
Kbr-8086 Anursz oglum esasında kerem ismini istiyor kerem ege de düşünebilir birde biz yavuz ereni iki sim kullanıyoruz yine iki isim koyarsam kullanabileceğim isim koymak isterim
Bett2206 Kbr-8086 Selim Ege tanıdığımın oğlu o kadar tatlı bi çocukki 6 yaşında 🥰hem Yavuz Selim olmuş olur bence düşünülebilir😀
xJade Kbr-8086 Benimde oğlunuz gibi Eren’i görünce aklıma direkt Kerem geldi. Bence çok uyumlu ve hoş olur abisi ile 🥰
GEM Kbr-8086 Bazı isimlerde evet karakteri etkiliyor diyorlar 😊🙈İsim zaten bir boncuk aklınızda bir şeyler oluşsun umarım içinizde sinen bir isme karar verirsiniz🥰