Endoplazmik Kızlar aradığım çok şey var 1 2 aya mi geliyor açıkçası evlendiğimden beri çalışıp eşimle birçok borc ödüyorum 1 ev 2 araba, yoruldum biraz alışveriş yapmak isitoyrum ama eşim oralı değil kendim de temu vs cesaret edemiyorum bi akıl verin
Balbebek012 Endoplazmik Türkiye’den mağazadan veya onliıne al daha iyi temu pişmalıktır net Çin pazarı gibi bir ton şey aldım hem çok bekledik hem de dandik çıktı çoğu
busrasya Endoplazmik ben sürekli yapıyorum en son aldığım bir haftada geldi kıyafet alacaksanız açıklamasına bakın çoğu polyester yorumlarına açıklamalarına ve ürün boyutlarına bakarak alın insanlar bakmadan alıyor sonra siteyi suçluyor benim aldıklarım hepsi kaliteliydi kalitesini beğenmediğim ürünlerin de ürünü iade etmeden parasını iade ettiler hep
tuzlulimoon Endoplazmik hassasiyetiniz var mı bilmşyorum ama temu boykot sayılıyor. Türk siteleri tercih edin dilerseniz🌸
Hayalimsinn Balbebek012 aynen öyle gerçekten 8 parça havlu sipariş ettim 4 büyük boy 4 küçük boy bı ay oldu sipariş edeli bugün geldi hepsi küçük boy çıktı eşimde kazak almış onlarda eşimin bedeni ama kalıbı büyük 😀😀😅 bundan sonra temudan alışveriş yapmam gerçekten
Balbebek012 Hayalimsinn ahh ah çok pişman oldum kızıma oyuncak toka filan aldım ama hepsi dandik ya çok adiler tokalların çoğu kırıldı zaten bir daha mı aslaaaa 😅
minikbebegim06 busrasya kesinlikle ben de ne aldıysam çok kaliteli cikti bebek eşyası aldim mont ayakkabi aldim en sonda hava nemlendirici verdim sipariş bekliyorum yorumu vs çok olanlara bakarak seçin kac yıldız var kac kişi almış diye daha hiç dandik bir şey gelmedi 1 kere termos istediğim gibi çıkmadı onuda iade ettim ama ürün ben de kaldı parasını verdiler. Burda asla bulamayacağım kalitede ürünleri alıyorum