peaceandlove Merhaba bu hastaneye gidenler var mı? Gittiğiniz doktor kim önerir misiniz ya da bu hastanede doğum yapanlar yazarsa çok sevinirim
zeynopella Feride Mimaroğlu’na takipliyim memnunum doğuma da sayılı günler kaldı bakalım umarım memnun kalırım her anlamda 🌸🤗
peaceandlove zeynopella umarım memnun kalırsınız doktorun yaklaşımı nasıl? Sezeryan odaklı mı ? Bir de doğum paketlerinin fiyatlarını öğrenebildiniz mi?
zeynopella peaceandlove Çok tatlı dilli kibar bir doktor. Normal doğumu destekliyor özellikle Feride hocayı seçtim ben. Doğum paketi satın almadım sadece doğum fiyatları hakkında bilgim var. Hastaneyi arayıp sorabilirsiniz fiyatları.
Zeh- zeynopella merhaba doğumunuz gerçekleştiyse hayırlı olsun ben de feride mimaroğluna 25. Haftadan sonra başladım geç kaldım biraz doğum sürecinden memnun kaldınız mı Tavsiye ediyor musunuz
zeynopella Zeh- Herkesin doğum hikayesi ve tecrübesi farklı oluyor ama ben bin pişman oldum açıkçası. Memnunsanız tecrübe edip görün memnun kalanda var ama ben çok travmatik bir doğum yaşadım.
Zeh- zeynopella ben de daha bilmiyorum 2 defa gittim emin olamadım özel değilse neden pişman olduğunuzu anlatabilir misiniz