Elfelf475 Btnnozmdr aynı gün kendi doktorum da gördü. Sonra kan ve idrar verdirdi rutin kontrol için. Şimdi 3 hafta sonra gel demişti bir haftam kaldı. Benim doktorum hep 2 3 haftada bir çağırıyor ilk çocuğum düşüktü diye ikinci ve üçüncü hamilelikte hep böyle çağırdı.
Nazo77 Btnnozmdr ben iki kez gittim detaylıya özel doktor iki kez yapıyormuş iki hafta arayla 21-23 detaylı 24de sanırım normal doktora gittim ancak sıra bulmuştum devlet olunca.
Melloooo doktorum perinatoloji bi sorun görmezse 1 ay sonra gel demişti Geçen hafta detaylı usg çektirdim bekliyorum şimdi
Sevgihizz Ben 25inde detaylı yaptırdım, 5inde kontrole gidicem vitaminimde bitiyor çünkü Haftanın sonundayız
Melloooo Btnnozmdr detaylı ultrasonu zaten ya perinatoloji yada radyoloji doktoru çekiyor bi sıkıntı yok dediyse ayriyetten gitmenize gerek yok
Melloooo Btnnozmdr 1 ay sonra çok şükür ki herşeyin normal olduğunu söylediniz zaten 1 ay sonra gittiğinizde ilaçlarınız değişecek kan tahlilleri yapılacak (Kendi doktorumun söylediklerini aktarıyorum yanlış anlamayın ama içinize sinmesini istiyorsanız gidin görünün bi )