MelodyFairy 33 gündür regl olmuyorum her ay farklı zamanlarda regl olurum . Aşırı göğüs hassasiyet ve şişmesi var anlıyorum sökülecek ama soğan kürü yapıp biran önce olmak istiyorum 🥺bir kaç güne söker mi ?
Kezbankafa MelodyFairy benim iki hafta gecikmişti. Gebelik olmadığını kesinleşti eşikten sonra içtim 3. Gün adet oldum
Serya3 MelodyFairy kg artışınız var mi acaba ne zamandr adetiniz duzensiz ve 1 yldaki kg değişiminz nedir benmki kg ya bağlıydı
Kubra001111 MelodyFairy soğan suyu da etkili canim maydanoz suyu da ben de bazen kist oluyodu sökülemedigimde sabah aç karnına soğan akşam aç karnına maydanoz yapıyordum
MelodyFairy Melis78 gebelik şüphem yok canım Eşimle 3 hafta ayrı kaldık görevdeydi Bir haftadır ilişki oluyor onda da tutacağını düşünmüyorum
Nurcanyokus6 Payiz taze kekikte var cnm acaba bende dedim o mu yoksa kuru olan mi benimde görümcem ilk defa adeti 30gun gecikti kendisi bekar oda soğan suyu içti ama fayda vermedi
tatlibebegim_ MelodyFairy maydonoz daha kesin demişti kuzenim denemiş yok böyle bişey iç hemen sökülüyo vs dedi😂
MelodyFairy Kubra001111 kist vs bir şeyim yok eminim ama döngüm 35. Güne uzuyor bende bir şeyler yapıp en azından 35 i geçmesin olsun istiyorum Soğan suyuna devam edeyim o halde
MelodyFairy Kubra001111 canım regl olmadım ya ben göğüs hassasiyeti devam ediyor 🥲Of olup rahatlasa bi Gün yaaaaa ne zaman olcak acaba Kız hamile olmam imkansız demi çünkü bu ay regl bittikten sonra eşim 3 hafta yanımda değildi Ve son 1 haftadır ilişki yaşıyoruz 🥹