Oykuarden Bebeğinizin ilk hareketini kaçıncı haftada hissettiniz ? İlk hareketlerini nasıl tamınlarsınız ? Kalp atışı gibi karında hissedilen minik atışlar sizce bebek hareketi mi ?
Baby_B Oykuarden hareketleri 16 da hissettim 19+6 dayiz 2 gundur tekmeler basladi Karnimin icinde kayma dönme gibi hissediyorum
burcuyilmazzz38 Oykuarden ben kacıncı haftada hissettiğimi söylersem dalga geçen cok olur 2.gebeliğim cünkü baskası yazsa basıma gelmese ben cok dalga gecerdim oha sallıyo derdim😂 Ama ilk kızımı 20 haftalık hissettm😂
KurabiyeninAnnesi123 Oykuarden ilk hamileligmde 16. Hafta da 2.yi 17.hafta da hissettim minik dokunuşlar gbi bazen bagirsak haraketleriyle bebek haraketleri karıştırıla biliyor
Remziyecaliskn Evet bn yarın 21 haftalık olucam 17 haftada karnimda kalp atışı gibi birşeyler oldu gaz sandım once sonra iki uc kez daha devam etti anladım. Şuan daha belirgin hissediyorum.
Oykuarden Remziyecaliskn Bende 19 haftalığım 2 haftadır kalp atışı gibi neredeyse her gün hissediyorum ama henüz güçlenmedi. Bende bebek hareketi mi değilmi emin olamamıştım