Nerm7n ATC Maşallah ne güzel Doğum bu böyle Bize de böylesi nasip olsun. 🙏🏻 🧿 Tez vakitte bebeğinizi alın inşallah bu günlerde geçer az sabredin iyi olsun bebeğiniz yeter ki 🙏🏻💕
Ayseport Nurdanberen valla çok sevinirim hatta bi çaresi varsa bu ağrıların ona daha da çok sevinirim artk gece olmasn istiorm çünkü
Nurdanberen Ayseport O kramplarin olmasi cok normalmis. Ilerleyen gunlerde azalma olurmuş dedi doktorum ama pekte tatmin olamadim açıkçası
Cemreefe ATC yaaaa inşallah panik atak geciririm diye aklım çıkıyo ama normal olsun istiyorum.ama böle güzel hikayeleri okyunca rahatlıyor insan 😊
ATC ATC @Kelebegimmm @Purelove @Merveliii @nurcakir58 @Dnzcngz @Ed71 kızlar işte benim Doğum hikayem 😊
Fadiiiik ATC allahım miniğini size bağışlasın canım annalı babalı büyütsün 🤲🏾🧿maşallah çok güzel. inşallah umarım benimde bizimde böyle kolay geçer Doğumumuz darısı bizlere🥳🤲🏾 ben şimdiden günler yaklaşdıkca korkmaya başladım. Hani senin dedin gibi arada bendede sancı oluyo takmıyom bende daha var diye bu yalancı ağrılar kac dakkika sürer cnm ben onu hala anlamış değilim kbakma galiba uzun yazdım🥰
pptya01 Allah bağışlasın darısı başımıza inşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de korkuyorum ağrılarım oluyor bazen nefesimi kesiyor bazen hafif hafif katlanabiliyorum ama sizin gibi açılma olur mu acaba diye düşünüyorum nst de önemli bişi çıkmıyor. Acaba sizin açılma olsa ama suyunuz gelmeseydi ne olurdu yani hastaneye gitmeseniz
Kdrklc0 Allah analı babalı büyütsün miniğinizi canım dualarımız sizinle ☺️ Bide canım ben esencan hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum inşallah memnun kaldın mı bide doğum ücreti ne kadar ödediniz acaba
Fadiiiik ATC yok şuan öyle düzenli değil dedin gibi mesela ağrım oldunda 3 dakkika sonra gene geliyorsa başladımmı ayyy😍🤲🏾