Cansn ATC çok güzel bir Doğum yaşamışsın darısı başımıza inşallah. Sağlıkla gelsin bebişin evine inşallah 💗
Svg ATC hayırlı olsun cnm sağlıcakla evine gelir kuzun inşlh 🙏🏻 bu arada esencan hastanesi demişsin esenyurtta ki hastane mi hangi dr ve nasıldı ilgi alaka 😬 ben oraya gidiyorum fakat son zamanlar işte kafam karışıyor 🤷♀️
ATC Svg Süreyya merden esenyurttaki esencan iyiydi ilgi alaka yani benim için eksi bi durum olmadı hiç 😊
Aryam2019 ATC allah analı babalı büyütsün bende Esencan hastanesin de doğum yapıcam hangi Dr doğuma girdi
Blues ATC maşallah barekallah ne mutlu size Rabbim kokusunu çekmeyi de nasip etsin sana bizlere de hayırlı doğumlar İhsan etsin 😌
TugbaSerhat Rabbim bizede kolay doğumlar nasıp etsin inşallah canım insallahda bir an önce bebegine kavusursunkavusursun😍😘😇
Vethekelif ATC ah canım benim ins bir an önce çocuğunla birbirinize kavuşursunuz çok güzel anlatmışsınız gözünüz aydın rabbim sizi birbirinize bagıslasın bir an önce çoçuğun çıkar ins
Mminikmucizemm Minikdunyam ewt bnde oyle dsnyrum ins acilma vardir ikimizinde rbbim kolay dogum nasip etsin
Haticemrahalp ATC ay maşallah sana çok sevindim Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin darisi benim gibi hamişlerin başina