tazeanneck ATC bize de allah böyle kolay doğum nasip etsin canım çok güzel olmuş çok sevindim senin adına rabbim evladınızı analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🥰🥰🥰
ATC Sad3c3m bide 5 hafta erken doğdu bide 40 haftalık Doğan neler olurdu bilmiyorum gerçi Benim boyum kısa 160-162 civarı ama eşim 2 metre 😂
ATC Sad3c3m kesinlikle zaten ona benzesin istiyordum boyu ve kafa yapısı hariç hiç biyeri benzemiyor 😂 bana da benzemiyor ben ela gözlü koca burunluyum😂 eşimin burnu kalemle çizilmiş gibi kahverengi gözlü oğlum cam gibi mavi gözlü beyaz tenli 😂
Sad3c3m ATC neye niyet neye kısmet 😃 olsun sağlıklı olmuş ya🤲🏻 saydığınız özelliklerde maşallah pek güzel mavi göz beyaz ten daha ne olsun uzunda boylu ideal erkek tipi 👌🏻
Ahsen1625 ATC Ne guzel yaaa masallah..8 dk da..ins.bizde oyle bi cirpida aliriz kucagmza..hastaneden cikick gunlerce aylarca kuvezde olanlari dusunun..sukurler olsun.demk en makbulu
ATC Sad3c3m aynen hamileliğimde çok kolaydı h belirtim yoktu mide bulantısı falan ama ne bilim zirvede bırakmak istiyorum 😂