firdevskarakulak Bebek arabası arayışındayız, önerilerinizi beklerim🤗 Bu arada sizce pusetli olması gerekiyor mu, kullanışlı oluyor mu, görüşlerinizi bekliyorum🤗
rosatue firdevskarakulak Ben ilk çocuğumda puset almamıştım. Bebek arabasının portbebesi olmasına rağmen zorlandım. Üstelik oto koltuğu anlamında da sıkıntı. O yüzden puset bence olmazsa olmazmış. Bebek arabası olarak hafif ve katlanan bir model almanızı öneririm. Cybex, Hamilton kullanışlı.
Semavat firdevskarakulak bizde bebek arabası arayışındayız. Direk puset takılmayan bebek arabası alınca ilk aylarda nasıl kullanılıyor?
Anonim22 Rmbsrn ben de neo 2 modeline bakıyorum fakat mağazada gidip görmek istiyorum hangi mağazalarda satışı var ?
startown firdevskarakulak kraftın puset uyumlu herhangi bir kabin boy arabasını alabilirsiniz.Gözüm kapalı tavsiye ederim.Ben de dahil 2arkadaşım daha kullanıyoruz,hepimizin kabin modelleri farklı hepimiz memnunuz.Kraftın travel sistem arabasını da kullandım.Kabin boy kullanana kadar ondan da memnundum, ama kabin boyun rahatlığı başka.Şimdi 2.ye hamileyim kabin boyu pusetle kullanıcam Size de tavsiye ederim.
BenimBalBidigim firdevskarakulak Bende daha yeni Kraft bebek arabası ve pusetini aldım kesinlikle çok güzel