BenimBalBidigim Aysegebes 39+1 seninle aynıyız canım senden güzel haberlerini bekliyorum🥰🤭 Bu arada 6 günümüz var ve 6 gün sonra doğum günüm . Acaba benim civciv annesinin doğum gününde mi gelicek 😅 Aysegebes
BenimBalBidigim Zeynep1283 En çokta akşamları ara ara geliyor yokluyor valla😅 Rabbim kurtarsın inşallah canım Peki normal doğumu mu bekliyorsunuz doktor ne diyor
Aysegebes Zeynep1283 olmaz mı varrd 3-4 gündür regl sancısı arada yalancı kramplar ama helen gelen yok 😅😅😅
BenimBalBidigim Zeynep1283 Bende yaa inan bende öyle son haftaya kadar bekleyelim dedi doktorum yani haftaya 6 kasıma kadar bakalım gelicek mi yoksa yeni bir karar mı alıcaz bilmiyorum.. Bol yürüyüş yapıyorum merdiven inip çıkıyorum doktorum ananas hurma ye dedi adaçayı önerdi 🥲😇 hadi hayırlısı
BenimBalBidigim Bsrazcr Sancı ara ara oluyor bende ama açılma yok bel ağrısı var ve aynı şekilde bende nefes alırken güçlük çekiyorum
Aysegebes Bsrazcr nefes sıkıntısını bende deli gibi yaşıyorum çok iyi anlıyorum o yüzden seni özelllkle akşamları hiç nefes alamıyorum kasılmalardan şişlikten. Gerçekten çok çok yordu hayırlısıyla sağlıkla bi doğursaydık iyiydi bekleyemiyorum
Hayalimmm42 Aysegebes 41+2 den selam sancı acılma bişey yok yarın suni sancıyla baslıcaz hayırlısıyla🫤
Aysegebes Hayalimmm42 kız nasıl dayandınnnn. Ben 40+0 dan sonra suniyle denicem açılma olmazsa sezeryan. Ay 41 düşünmek istemiyorum lütfen 🥹🥹
Berivan001 Hayalimmm42 bende bugün 40+1 oldum bende de aynı şekil sanki hiç gelmeyecek gibi normal herşey doktorum pazartesiye kadar bekle dedi hastaneye git gelmezse dedi acaba bende beklemesem mi devlette doğum yapacam gitsem alırlar mı acaba çünkü korkuyorum son zamanlar artık birşey olur da farketmezsem diye
mervegulerktas Aysegebes son 9 😬 2 gün önce çatı muayenesi oldum gelmesini bekliyoruz.. ananas, hurma, ada çayı, egzersiz, yürüyüş tüm tuşlara basıyorum akrep kızı için 😬😅
Aysegebes mervegulerktas ekrep severim ben 😅😅 o yüzden bebişler akrep olcak diye mutluyum ezdirmezler kendilerini ahahah 😅
FamiliarO mervegulerktas nişanınız geldi mi hepinizin ? Benim dün gece geldi ama herhangi bir ağrı yok
mervegulerktas Aysegebes annesi aslan kızı akrep Allah herkese kolaylik versin artık geliyor gelmekte olan 🤣🩷