Mavikizkaracocuk Kuzenim bugün test yapmış ve resmen pozitif çıkmış ama kan vermis negatif hala adet olmadı idrar yolu enfeksiyonu var o yüzden kaynaklanıyor olabilir mi acaba
GirlandBoy_Mom Mavikizkaracocuk testin markası ne canım artık testler de insanı yanıltıyor ya paramıza yazık cidden
Mavikizkaracocuk Nehir-Poyraz bende öyle söyledim yarın vericek kan pozitif çıkarsa çok sasiricam yani
Mavikizkaracocuk Hacryesil 5in altı negatif diye biliyorum yarın tekrar test yapicak bakalim çok kafam karıştı
edis22 Mavikizkaracocuk test yapmasın tekrar kan testi versin kan her zaman en doğru sonucu veriri. Testte yanlışlık olabilir ama kanda olmaz
Mavikizkaracocuk GirlandBoy_Mom bilmiyorum hatırlamıyor ama 50 tlye almış yanıltıcı pozitif silik cikar hani bu çok net yaa
GirlandBoy_Mom Mavikizkaracocuk anladım canım evet çok net ama önce kana yansıyor kanda negatif çıkmış bu da testin yanlış olduğunu gösteriyor ben testlere güvenmiyorum artık burda 4 5 tane yapıp pozitif gören kişiler oldu ama kan testleri negatif çıkıyodu ondan bilemedim yani