Sabinakuzey Yurek 4+5 adet tarihine gore ama usm gore 1 hafta ilerdeyiz . Benim yumurtam adetin 10 cu gunu catlatmisdi normalde ise 14,16 gunler catlar . Simdilik mide bulantisi yok sadece yorgunluk ve uyku Sizde mide bulantisi varmi acaba ?
silacetin88 Sabinakuzey 4+5 im yarın dr kontrolüm var kasık ağrısı dışında bi şikayetim yok şimdilik inşallah görürm yarın keseyi 🥰
Yurek Sabinakuzey Benin’de 4+6 keseyi görmedik daha geç döllenme sanırım değerim düşük 3 gün sonra tekrar yaptırcam
silacetin88 silacetin88 benim geç döllenme değlil ovülasyonla takip ettim hamile kaldıpım günü biliyorum yani 5 ocak 👻adet günü betam 122 ydi 2 gün öncesi ise 46 daha da ölçtürmedim bakalım görebilcek miyiz
Aysedgrlikrkmz Sabinakuzey biz 6 dayız bugün tam 6 haftalık olduk bugüne kadar halsizlik vardı bugün artık bulantı ve kusma başladı 🤢🤢🤢 Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah
Aysedgrlikrkmz Selinnnce yok canım sabahları oluyor günün gerisinde halsizlik ve iştahsızlık oluyor 🥰🙏🏼
Selinnnce Aysedgrlikrkmz ay iyi bari icime su serpildi. Bende daha baslamadi bulantilar burda okudukca korkuyorum valla😂
Yurek Bilgebal bugün doktora gittim adet tarihine göre çok ilerde Haftam ama doktorum 3. Haftadasın dedi kese için erken ctesi gel dedi değerim en son 579 du sizin nasıldı son adet tarihim de 20 aralıktı