Guloo68 Duygucoban normal bence canm bebek toplanıyor benim 17. haftadan beri öyle doktor normal dedi sende doktoruna danış istersen için rahat olur.
Deniz14 Duygucoban magnezyum takviyesine başladın mı canım rahim genişledikçe büyüdükce kasılmalar olur bacaklarına kramp girebilir onun için doktor magnezyum yazıyo doktoruna danış istersen
Duygucoban Guloo68 ardi simdi saolsun bebek hareket degisiyodur dedi ama saat basi olursa haberleselim dedi bu tarz kasilmalar normal degil diye biliyorum ama tas gibi oldu karnim bi yerde toplandi ay ne bilim ya insan herseye panikliyor
Guloo68 Duygucoban Sertleşmedir canım benim olacak olsa kesin benimkine olurdu hala toplanıyor arada sonra kendi kendine dağılıyor 😊 panik yapma doktorda önemli biseyin olmadığını söylemiş
Duygucoban Guloo68 ama nette baktim biraz iste erken dogum filan simdi ben ilk kez yasadim ya sanirim panik yaptim biraz
Duygucoban Deniz14 verdi verdi bugun basladim hatta b12 eksikligim varmis onun icinde igne verdi ama korktum biran ole toplaninca
Deniz14 Duygucoban benim de arada surada bebek tek bir tarafa toplanıyo ben hafif dokunuyorum hemen rahatsız olup pozisyon değişikliğine gidiyo