Ayse0575 Karakurt bizde 21+2 iyiyiz çok şükür arada mide bulantılarım ve halsizliklerim oluyor ve bazen duygusallık oluyor olmadık şeye ağlayabiliyorum ve sürekli endişeliyim doktor bana olumlu şeyler söylemesine rağmen ben sürekli bi olumsuzluk arama peşindeymişim gibi sorguluyorum bu yoruyor biraz beni. benim gibi olan var mı? 🥰 sizin nasıl gidiyor?
meltembadem Karakurt 20+5 🙋🏻♀️ mide yanması ne zaman geçecek uyuyamıyorummm, doktorum ilaçta vermedi 🥲
Fatmadali Karakurt bende yarın tam 19 haftalık oluyorum kızım olacak inşallah 🥰 ilk 3 ay bulantılar ve halsizlik iflahımı kuruttu bu aralarda mide yanması değil resmen tutuşuyormuş gibi hissediyorum ama çok şükür bebiş sağlıklı ya o yeterli 🙏🏼💕
AnayimBenAna_ Karakurt 18+6 🌸 çiçek gibi geçiyor sadece biraz karnım büyüdüğü için nefesim daralıyor oturamıyorum uzun süreli. İkinci kızım geliyor nasipse ♥️
Karakurt Ayse0575 al benden de o kadar çok fazla negatif düşünen biri olduğum için uygulamanın günlük ilerlesini bile okumuyorum 😂
oykumens Bizde 20 haftalık olduk güzel geçiyor ilk aylar bulantı ve tiksinme ile geçti. Allah nasip ederse bir kızımız olacak..
Karakurt meltembadem doktorundan iste canım gene vermezse tahin ye oda geçirmezse benm düşüncem gece oluyor diyorsun bebeğin tekmeliyor mideni ondan yüksek ihtimalle
Fatmadali Ama_bana_vardendi58 ay bi ara sanki pıt pıt bişey vurdu gibi oldu ama sonra bidaha olmadı emin değilim yani heyecanla bekliyorum 🥹
Sazenin 19+1 kan idrar tahlili verdim. İdrarda lökosit çok yüksek çıktı 😥 Protein de pozitif. Yaşayan var mı böyle ?
Esrakzly Karakurt bizde 19 olduk mart sonu Nisan başı gibi olsada cinsiyetimizi öğrendik anneannesi beşiğini alacak pazar gunu kıyafetler almış ah annem ah iyi var
yeni_anne2 Karakurt hamilekte sorunn yok çok sükür ıyııı gidiyor 21+3 olduk dişimi cektırmek zorunda kaldım onun agrısı varr bir tek 😑 dahaa iyi olurum inşallah bundan sonra
Ama_bana_vardendi58 Fatmadali bende öyle istiyorum ki tekmelerini hissetmeyi onunla konuşmayı ama hiç hissetmedim :(
mervemom24 Bizde bugün 19+5 iz geceleri çok burnum tıkanıyor nefes alamıyorum ağzım boğazım çok kuruyor onun dışında bi sorunumuz yok çok şükür bugün biraz karnımda ve kasıklarımda ağrı var ama oda rahim büyüdüğü için normal diye düşünüyorum oğluşum olucak nasipse 17. Haftadan itibaren özellikle akşamları pıt pıt tekmelerini hissediyorum rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
mervemom24 Birde dün kontrole gittim normalde özele gidiyorum birde devlete gittim idrar ve kan tahlili verdim idrarım çıktı ama kan daha çıkmadı idrarda lökosit değerim 16 çıkmış doktora göstermedim çok yüksek değil diye ama göstermem gerekir mi bol suyla geçer mi acaba
Baby_B Karakurt 19+6 dayiz Kizimizi bekliyoruz Bugunlerde tekmeleri net hissediyorum artik varligini tamamen hissetmek cok güzel🩷 Saglikla gelsinler
Kbr-8086 Benimde 20.hafta bitiyor yarın, benimde enfeksiyonum yüksek bir tur ilaç kullandım şimdi de yaklaşık 3 haftadır sabahları 1 bardak suya elmak sirkesi koyup içiyorum ev yapimi sirke bayagi faydasını gördüm doktorum tavsiye ettti
AnayimBenAna_ Kbr-8086 benimde idrar yolunda enfeksiyonum çıktı dr ilaç verdi kullanmaya başlayacağım bugün 🌸
Fatmadali Ama_bana_vardendi58 daha vaktimiz var sanırım ya ama bende öyle sürekli aklım onda onu bekliyorum resmen :)