Gunduzanne _busss lekelenmem kanamam vs hiçbir şikayetim yoktu sadece kese biraz ama çok az aşağıdaydı bebek büyüdükçe çıktı yukarı ben 3 kutu bitirdim fitil şekilde. Bebeğin yeri sağlamlaşsın diye tutunma aşamasında kullanılıyo
Hhh03 _busss lekelenme için kullanıyorum ben canım fitil olarak peki nasıl kullanman gerektiğini söyledimi
Birbebekannesi01 _busss 6 haftalikken kesenin yanında ufak bi kanama alani var diye progestan verdiler ama emzirdigim için kullanamadım
Fatmaacylnn _busss evet bulantı olabilir sonra ki haftalar da ama progestan saçma olmuş benim 16.haftam da kanamam olmuştu sadece o zaman kullanmıştım ama önceden verilen bişey değildi o an gittiğimde verildi belki öyle bişey olursa elinizin altında dursun diye vermiştir isterseniz gittiğiniz de iyice bi sorun 😄
_busss Hhh03 ben sordum Protestan yazıyorum deyince hap mı dedim fitil olarak da kullanabilirsin dedi
gizemm54 Benimde lekelenmem yoktu 2 buçuk ay kullandım rahim kenarında kanamalarım vardı onun için kullandım iki hafta oluyor bıraktığım ben ağızdan aldım ama ilk kullanınca çok yan etki yapıyor sersemlik bulantı baş dönmesi baya etkisi oluyor
kbraca _busss leke görmemiştim ama kesede kanama alanı var demişlerdi iki kutu kullandım ilk haftalarda
Zlmm _busss bende de kanama veya lekelenme olmadı belim karnım çok ağrıyordu onun için verdi kullanıyorum.
turker_sultan00 Ben tup bebekle hamıle kaldım ıkız progestan en basından bellı hem ıgne hem fıtıl olarak kullanıyorum bebek tutunsun dusuk tehlikesi yaşamasın dıye veriliyor
Zlmm _busss bende de kanama veya lekelenme olmadı belim karnım çok ağrıyordu onun için verdi kullanıyorum.
irmknmz Bana da verdi prospektüsünde hamileyseniz bırakım yazısını görünce kullanmaya korktum kanamam ya da ağrım yok 6 cm kistim var ondan verdi galiba kullanma konusunda çok kararsızım hanımlar ya