Hmy12 son 11 uygulamaya göre ağrılar var ama bebiş gelmiyor hala . Nasıl geçiyor sizin bu haftalar hanımlar
Gunduzanne Hmy12 şöyle ki bebeğin 1 gün bile içerde kalması onun gelişimi için okadar güzel ve yararlı ki dayanabildiğin kadar dayan canım ağrılara inşallah çok güzel bi doğumun olur🌸🙏🏻
akkaya_1234 Hmy12 daha bu haftalra var 21 haftalığız Allah sana da bize de kolay güzel sağlıklı doğum nasip etsin bebeklerimiz sağlıklı hayırlı evlatlar olsun amin
Cems01 Hmy12 benim de son 14. çok fazla olmamakla birlikte arada kasıklarımda ağrı ve sancı bende de oluyor ama gece ağrısız uyumayı çok özledim :( bir de pelvik ağrım arttı son günlerde :(
Hmy12 Gunduzanne Öyle tabiki Allah hayırlı zamanda doğum nasip etsin bizlere. Bakmayın insan çocuğuna kavuşmak istiyor yoksa ağrıya da dayanıyoruz😄
Hmy12 Cems01 O uykular baya geri de kaldı sanki ağrısız günler 😄 gün geçtikçe ağrılar artıyor ve bebek de ağırlaşıyor
Hmy12 Cems01 O uykular baya geri de kaldı sanki ağrısız günler 😄 gün geçtikçe ağrılar artıyor ve bebek de ağırlaşıyor
Cems01 Hmy12 evet ya iyice ağırlaştım, doktor bol yürüyüş, squat, merdiven öneriyor ama bir turda pilim bitiyor 😅 en güzel zamanda sağlıkla gelsinler inşallah