Latifeee77 Kızlar merhaba rahmim tersmiş ilk gittiğimde kese görünmedi vajinal bakıldı,merak ettiğim bir konu var rahmim ters olduğu için normal rahimde olan sol taraf bana sağ mı oluyor yoksa aynımı bilgisi olan varmı
Nhrr Latifeee77 benimde rahmim tersti hamilelikten önce öğrenmiştim. Alttan ultrasyonla bakarken sola değil de sağa çevirip bakmıştı. Hamileyken düzeldi doğumdan sonra da ters haline dönmedi artık normal rahmim.
Latifeee77 aley_ckmk24 yok onu demek istemedim normal rahime göre sağ sol olan taraf bizim ters rahmimize göre sola sağmı oluyor demek istedim
Muzikcianne Rahmin normalde karına doğru eğik olması lazımken ters rahimde popoya doğru eğil duruyor. Benim de öyle çok şükür 14 haftalık sağlıklı bir gebeliğim var. Hiç stres yapmayın çok normal bir şey. Bebek büyüdükçe rahim düzeliyor
Latifeee77 Muzikcianne @“Muzikcianne”#yok onu demek istemedim normal rahime göre sağ sol olan taraf bizim ters rahmimize göre sola sağmı oluyor demek istedim
Latifeee77 Muzikcianne yok onu demek istemedim normal rahime göre sağ sol olan taraf bizim ters rahmimize göre sola sağmı oluyor demek istedim
Muzikcianne Latifeee77 evet okudum, sağ ya da solla alakalı bir durum değil. Dediğim gibi öne ya da arkaya eğik olma durumu rahmin ters olması. Rahim zaten karnımızın tam ortasında olan bir organ o yüzden sağa ya da sola dönük olma gibi bir durum söz konusu değil 🌸
aley_ckmk24 Latifeee77 hatırlamıyorum valla 3 yaşında kızım çünkü ☺️ ama ilkine göre çok farklı kızımda prenses gidi geçirdim. Bunda mide bulantısı sivilcelenme gaz sorunları baya aktif geçiyor 😂