Zuhreayca Canlarım bir an da pik gördüm sizce yumurtlama mı oluyor yoksa yakın mı demek? Bu arada kasıklarımda yumurtlama döneminde yaşadığım hassasiyet var ama bilemedim değerlendirmem mi gerek yarını mı bekliyim anlayan yorumlayabilir mi???
Zuhreayca Asyarslan60 çatlama silikleşince mi oluyordu acaba? Birde yumurtlama mı önemli çatlama mı döllenmesi için bilginiz var mı
minikbebegim06 Zuhreayca evet yumurtlama ama size şöyle bir bilgi vereyim ovulasyon testlerini saat 14.00 sonrasi her gün aynı saatlerde ve test yapmadan 1 saat öncesinde sıvı alımını kesip ya da azaltıp yaparsanız daha doğru sonuç alırsınız
Ada25052025 minikbebegim06 ben aksam 00:00-00:30 arası yapmıstım o çok mu geç oluyor bir de 2 saat önce sıvı alımını kesip yapıyordum
Asyarslan60 Zuhreayca yumurtanın döllenmesi için çatlama daha önemli 3 gün değerlendirin Sprem 72 saat canlı kalıyor zaten
Zuhreayca betul1- merhaba teşekkür ederim eşimin işi dolayısıyla değerlendirme günlerimiz kısıtlı çatlama mı önemli yumurtlama mı ona göre izin alıp gelicek günlerimiz kısıtlı maalesef 😞
minikbebegim06 Ada25052025 benim sürekli okuyup araştırdıgım şeylere göre 14.00 sonrasi diyordu ben hep akşam 17.00 gibi yapıyordum 1 saat önceden sıvı almayı kesiyordum bence sizin yaptığınız saat geç gibi geldi