Merhaba arkadaşlar sizlere şimdi doğum hikayemden bahsetmek istiyorum.Ben doğum yapalı 8 gün oldu sonuna kadar normal doğum için direndim ama 39+3 uygulamaya göre doktorlra göre 40+3 de sezaryen oldum.Bebeğimin normal gelme isteği yoktu maalesef çünkü kafası kanalın basına girmesine rağmen ne bir aşşa inme ne bir açılma ne bir sancı hiçbirşeyim yoktu.Doktorumla her durumu değerlendirdik ve sezaryen olmay karar verdim.Basta herşey harikaydı muhteşem bir sezaryen doğumu geçirdim.Çok fazla ağrım sancım olmadı 2 güne ayaklandım.Taa ki düne kadar sün dikişimin ortasından sıvı sızdığını gördüm hemen kendi dokturmu aradım ve kontrle gittim doktorum hastahane enfeksiyonu kaptığımı söyledi.Antibiyotik ve baticon tedavisine basladık.1 günde sızıntım durdu iyi mi kötümü bilmiyorum ama 3 günğn sonunda iyileşme olmazsa yatıs yaparak enfeksiyon tedavisine baslayacağını söyledi.ben biran önce iyileşmek istiyorum cünkü oğlumu emzirmeyi bırakmak istemiyorum.Yada onuda bnimde hastane köşelerinde süründürmek istemiyorum.Basına böyle bir olay gelen var mı??