ideemirel Kbraaa19999 benimde öyle yürürken vajinanin tam alt tarafı ve yani baya baskı oluşturuyor acıtıyor 😬 sağ salim alalım inşallah kucağımıza
12betul Z58mz benim ki kız biraz narin sanırım harekette acı yok da ama ayakları hep kasıklarımda sürekli oraya vuruyor
mervedmrcn ideemirel çoğu şeyi hazır sayılır ufak tefek alınacak şeyleri kaldı kasım sonu gibi eşyalarını yıkayıp yerleştirmeyi ve hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum nasipse sizin nasıl gidiyor ☺️
ideemirel mervedmrcn benim ikinci gebeliğim çoğu eşyaları var zaten kıyafetlerini tamamladım geçen gün, bu haftalarda da kendime pijama takımı emzirme araç gereçleri alacağım inşallah ☺️ heyecanla bekliyoruz
Alparslannn4837 Bazen yakiyo bazen de uazninca minik minik hareket ediyo ya da kaşıyo mu anlamiyorum minik minik kasık tarafım kasiniyo çok gülüyorum o anda hoşuma gidiyo 🤣
Birbebekannesi01 Z58mz normal sanırım zaten bu haftalarda yer olarak rahat olduğu için dönmeside kolay oluyor
ideemirel mervedmrcn öyle oluyor evet benimde bugün aklıma geldi 😄 bebek bakım araçlarının çoğu var atesolcer vs. battaniye pike uyku seti kızımdan kalma hepsi var kıyafeti tamamladım işte, bi kendim kaldım bi de hastane de gerekli olacaklar kaldı 😄
2018Bebe Benim 30uncu haftada başladı o ağrı.Vurduğunda gözümde şimşek çakıyor sanki.Doktorum ağır işleri temizliği yasakladı bana.Şuan 33.haftamdayım eskisi gibi o vurmalı ağrılarım kalmadı.
Melikeakkc Z58mz benim ilk gebeliğimde oğlum artık kaburgamı kıracak diye oturup ağlamıştım. Hep aynı yere vuruyordu 😂😂