bysnmrv Kızlarrr, 1 Kasım beklenen adet tarihim, 30-31 Ekim yani bu iki gün kahverengi lekenlenmem oldu, bugün test yaptım tek çizgi, acaba hamile miyim ya 😔 adete dönecek diye korkuyorum, kan vermeye de vaktim yok çalışıyorum saati uymuyorrr
yeni_anne2 bysnmrv birr kac gun dahaa beklee gecsınn ona göre testi tekrarla canım hakında hayırlısı olsun inşallah
Melissarden bysnmrv özel hastanelerde acilde kan verebilirsin canım saat farketmiyor. İnşallah istediğin sonucu alırsın
Merve8155 bysnmrv bende ayni durumdayim ama lekelenme yok 29 unda olmam gerekiyordu gecen ay 1 inde olmustum ama benim hep 3 gun geri gelir gebelk testleri negatif bekliyorum
Suneyeee21hdkmd bysnmrv akşam devlet acilinde rahatsızım de adetim gecikti de bir saat sonra gebelik sonucun çıkar ben saglikocagini beklemiyorum 😂
Tbnr Benim de 5 gündür sadece kahverengi lekelenmem var adet tarihinden 4 gün önce başladı ve test negatif çıktı ağrım da yok normalde çok yoğun geçer adetim
Mak95 Benimde 4 gün gecikti ve bugün minik pembe leke geldi. Devamı gelirmi bilmiyorum . Böyle bişiy yaşayan varmı aranızda 😔