Tgrtkrt Bebekmert canım ben sevim çeriaya gidiyorum. Özel muayenesi var 1000 tl bir ay veriyorsun bir ay vermiyorsun hastanelere göre daha uygun ve ortam temiz. Doktoru söylememe gerek yok çok bilgili ve yılların doktoru 2. Doğumum olacak yine ona gidiyorum. İlk dogumumu çok güzel yaptırdı
Annelik_anne Bebekmert ben de arayıştayım ama henüz belirlemedim hangi hastaneye gideceğimi deva ve ncr hastanesi öneriliyor genelde
Feslegenci Bebekmert ben özel Kemal bayındır da Selda hanıma gidiyorum 900küsür de eğer eşin ve ya sen memursan 635e düşüyor memnunum doktorumdan baya ilgili tatlı bir sıkıntı çıktığı zaman kendisi yönlendiriyor doktora falan ücret konusunda da yine yardımcı oluyor
Tgrtkrt Bebekmert bi ay 1000 tl veriyorsun diğer ay kontrole giriyor ödeme yapmıyorsunuz. Yani aylik 500 olmuş oluyor
Tgrtkrt BebekEmir henüz sormadım ama anlaşması olan hastaneler emek hastanesine ve Amerikan hastanesi ikisinde de fiyat değişiyor
Feslegenci BebekEmir sordum normal doğuma ocakta olacakla zamlardan dolayı net bir fiyat demiyorlar zaten şuan 12-14 arası dedi sezeryanda sanırım 18 küsürdü
artikboyle Defa life gidiyorum Manolya hanıma çok iyi 1400 lira muayene ücreti tek sorun örnek veriyorum randevunuz 10.00da sıra ancak 11.30 gibi geliyor buna bi türlü bi çözüm bulamadılar ne zaman gitsek sıra bekliyoruz.
Booksandcats Livde eda deniz atkına gidiyordum doktorumdan da çok memnundum 15 eylülde doğum yaptım zam gelmediyse eğer muayene 1965 doğum da 37bindi