Elfzmr1 Merhabalar Bugün ikili tarama testi sonucumuzu aldım, çok şükür herhangi bir problem görülmedi. Benim aklımda Fetal DNA yaptırmak var. Doktorum bu konuda kesin yaptırmalısın demedi tamamen bize bıraktı. Sizce gerekli mi? Yaptıran var mı?
obli Elfzmr1 benim de ikili testim güzel geldi fakat bende fetal dna yaptırdım. 9 ay boyunca aklımda kalsın istemedim. Durumunuz müsaitse yaptırın bence.
Oykuarden Elfzmr1 Bende direk fetal DNA testi yaptırmayı tercih ettim doktor yaptırmalısın dememişti. İçinin rahat etmesi açısından durumu olan yaptırmalı bence.
Alpgmz Elfzmr1 benim de bugün kontrolüm vardı doktorum ikiliyi birde fetal DNA yi söyledi fetal yaparsak ikiliye de gerek kalmazmis yarın sabah kan almaya gelecekler 5 iş gününde sonuç çıkacakmış
Elfzmr1 Ayse0575 ikili tarama testi ve ulstrasonda ense kalınlığı vs her şey normal çıktı sadece ben istediğim için sordum doktora oda için rahat edecekse yaptırabilirsin dedi
Ayse0575 Elfzmr1 yani şuan ki aklım olsa normal çıkan sonuçlara test yaptırmam. Zaten bu normal çıkıp yine teste yönlendirmelerini anlamıyorum 😒