Merve_kucuk Cey1 Cuma günü gidecektim randevum iptal olunca gidemedim. Bu Salı gideceğim inşallah o zaman görürüm
sekerleme nurmltli61 5+5im göremedik bebişi haftaya görürüm bende inşallah boş gebelik korkusu var içimde 😭
nurmltli61 sekerleme ben bebeğimi çok erken öğrendim öğrendiğim de 1-2 haftalıktı kesede görünmedi diye bende korkmuştum doktorum korkma şuan çok erken keseye gelmemesi normal dedi🥰o yüzden sende biraz bekle kötü şey düşünme birdahaki gidişin de görürsün bebişini🌸
sekerleme nurmltli61 ne kadar güzel doktorlara denk gelmişsiniz benimki sert biriydi boş gebelik olabilir mi dedim olabilir deyip yolladı iyice korkuttu haftaya cuma gününe başka doktora randevu aldım güzel haberler alırım umarım rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın🥹🥹🫂
nurmltli61 sekerleme doktor gerçekten çok önemli 🥹inşallah seninde karşına iyi bir doktor çıkar 🌸ama gerçekten korkma çok küçük kese de görünmemesi normal birdahaki gidişinde kalp atışını bile duyarsın hemde kese de görürsün🥰
AB1 Benimde 5 haftalık be kese ufak bizde göremedik normal şuan gözükmez dedi doktorum 2 hafta sonra kalp atışıda bebek de gözükür dedi
nurmltli61 Meva42 yok adet tarihine göre değildi ama sonradan büyüdükçe o aradaki açıklığı kapattı gelişimi 1 hafta önde oldu adet tarihimi yakaladı
Meva42 nurmltli61 anladım benimde şuan uygulamada 7. Haftaya girdi bugün adet tarihime göre haftaya kontrolüm var kesene bakarız dedi de acaba kalp atışı duyulur mu diye merak ettim
nurmltli61 Meva42 tabiki duyulur 7. Haftada kalp atışı duyulur senin kontrolün haftaya olduğuna göre 8 haftalık olacaksın kalp atışını duyarsın 🤭