Kubra11122 Çoğu belediyede hoşgeldin bebek paketi veriliyor Ankara’da alan arkadaşlar var mi nasıl alınıyor Bilgi verebilir misiniz
Nur0653 Kubra11122 Yenimahalle belediyesi veriyor nazım hikmet ran a gidiyosun doğum belgesi yada kimlikle sanırım siz yenimahallenin sitesinden bilgi alabilirsiniz
Berfinkorkutt Kubra11122 ankarada maalesef artık büyükşehirde olmak üzere sadece sosyal yardım alan vatandaşlara veriliyor. Başvuru yapmak için görüştüğünüzde de sosyal yardım eğer almıyorsanız başvuruyu tamamlamıyorlar
ataninannesi2024 Kubra11122 büyükşehir bir paket bez ateş ölçer şampuan pişik kremi alt açma örtüsü battaniye hastane çıkışı tırnak seti biberon verdi Yenimahalle belediyesi de bir paket bez bide biberon verdi sadece Büyükşehir eve getirdi yenimahalle belediyesi nazım Hikmet kültür merkezine gidip aldık
Nur0653 Berfinkorkutt büyükşehir vermiyor merhaba bebek adı altında Yenimahalle belediyesi herkese veriyor nazimm hikmete gideceksiniz işlemler oradan yapiliyor
ZeynepDuru17 Busrasisman sallamali geniş bişey vardı adını unuttum takım vardı müslim battaniye vardı emzik biberon vardı
Ebruxxxx Ben dogum yaptım 153 aradım öyle bisey yok dediler aradan 5 ay sonra yan komşum dogum yaptı ona dogum paketi verildi ve sincan da oturuyoruz birimize verilip birimize neden verilmiyor anlamış degilim
Kubra11122 Ebruxxxx bende 153 aradım şimdi büyükşehir belediyenin böyle bir hizmeti yok denildi Keçiören belediye aradım onlarda doğum sonrası arayıp başvuru yapılıyormuş