Minikfasulyem_1 reflü yatağı-juno veya babynest yatak kesin olmalı. Adının reflü yatağı olması sadece reflü olduğunda kullanılabilir algısı oluşturmasın bebeği besledikten sonra başının hafifçe yukarıda olacağı şekilde yatırılması gerekiyor. Mide kapakçığı henüz gelişmemiş bebek düz yatakta yatırılırsa midesidindeki süt tekrar boğazına geliyor hem kusmaya hem de reflüye sebep oluyor. Bu sebeple bebeğin hem düz hem de kafasının yüksekte olacağı bi yatakta yatırılması gerekiyor bunun için en uygun yatakta reflü yatakları. Aynı zamanda gün içinde nereye giderseniz bebeğin uyku konforu bozulmuyor bu kadar işlevli bi ürünü neden bu kadar gereksiz göstermeye çalıştıklarını anlamıyorum. İlk çocuğumda en çok kullandığım ürün reflü yatağıydı salonda otururken bebeğimi emzirip yine salonda reflü yatağına yatırıyordum tertemiz mis gibi yatağında uyumuş oluyordu uykuya dalınca yatağı ile taşıyabilme konforuna sahip oluyordum yatağıyla beşiğine bırakıyordum. Gün içinde uyanık olduğu zamanları bile onda geçiriyordu kitabını kartlarını onun üzerinde gösteriyordum. En çok kullandığımız şeydi