sareninannesi_ Bugün cinsiyet öğrenmek için gittim 16 haftalığız. Bacakları ile kapatmıştı doktor uğraştı ama açmadı göstermedi . Kapatıyor göstermiyorsa kız diyorlar sizce doğru mu ☺️
Ayshababy sareninannesi_ ben pek inanmiyorum eltimin de 5 6 aya kadar gostermedi kendini işte hepsi dedi kızlar gostermez sonra erkekti
HCMY_ sareninannesi_ yalan benim oğlum detaylıdan önce gösterdi bidaha da görmedik zaten . Doğana kadar yüzünü de sakladı 😄
BerivanLina sareninannesi_ bnm oglumda oyleydi 5. Aya kdr erkek oldugunu ogrenememistim gostermemisti
Aylaa123 sareninannesi_ değil tabiki 18 haftada öğrendim onuda zoraki açmıyodur bacaklarını ama erkek
Tugceozturkk Benimki de göstermedi 20 haftalıkken zar zor uğraştı doktor tahmini erkek dedi 23+1de detaylıda doktor cinsiyeti söyledimi dedi tahmini erkek demişti dedim doğru dedi öyle sonra kendi doktoruma sordum o da onayladı .
Hilalyrdkl sareninannesi_ kesinlikle doğru değil bu çocukların duruş pozisyonuna göre her bebekte olabilir . Kızımı daha 12 haftalıktı doktor yüzde 90 kız demişti düşün öyle de oldu . Şimdi erkek bebeğim olcak hamileyim ve ta ki en son artık 18. Hafta da net olarak gördük.