-Papatya33 Fethiyedrk korkutmuyorum. Basite indirgenecek bir durum yok. Ben bu zamana kadar lekelemeyi hafife alan bir doktor görmedim.kendi doktoru korkulacak birsey olmadığını söylemiş takibini o yapiyor bildiği birsey vardir ama bende lekelenme bile olsa mutlaka yanına gelmemi soylemisti. Pişman olacağı bir durum olmaması için uyardım ki bence siz yorum yapmayın ciddiye alabilirler
Fethiyedrk -Papatya33 gayet normal evde oturun demedi kimse zaten. Telas yapmayin bazen normal gorulur ama doktorunuzada danışın demek cok basit. Gereksiz stres burdaki hic kimseye iyi gelmez. Herkes doktor kesilmiş:)
-Papatya33 Fethiyedrk o zamn yaptıgim yorumu iyice okuyun sanırım devamını okumamissiniz:) valla istediğinizi diyin bebeği söz konusu olunca her anne stres olur. Evet herkes doktor :)
bebegimm1633 Umaysrky Ben ilk acile gittiğimde doktor yüzüme bakınca korkmuştu sende kansızlık mı var yüzün sap sarı olmuş betin benzin atmış sakin ol dedi güldü😄İlk gebeliğin bilmemen normal ama bana güven,leke gelmesi çok normal demişti.☺️
Umaysrky bebegimm1633 2. Gebeligim benimde canim ve ilkinde asla boyle sorunlarim yoktu kan uyusmazligimiz var bu yuzden lekeye bi tik fazla takiyorum😇
bebegimm1633 Umaysrky Doktorum bana ilk “kan uyuşmazlığından da olabilir, bu durumda sana kan veririz riski ortadan kaldırırız” demişti ama bizim kan uyuşmazlığımızın olmadığını söylemiştim. İsterseniz bir doktora danışabilirsiniz içinizin rahat olması için.😊
Umaysrky bebegimm1633 kan uyuşmazliginin ignesi var canim onu oldum ben bu hamileliktede digerindede o oldugu surece korkma diyolar hepama anne yuregi ☺️
-Papatya33 Ilk gebeligimde Kan uyusmazligindan dolayı 10.haftamda lekelenme olmuştu artınca acile gtmistm hemen kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı 28.haftada tekrar yapıldı ve doğumdan sonra tekrar yapildi