Zeyna0607 Öne step marka test yapan varmı normalde bakınca görünmüyor ama ışığa tutunca çizgi var kızlar heyecan yapmalımıyım
sonsuzmasalim Zeyna0607 bende one step ile yapmistim gebelik testini bende ama baya belirgin ikinci cizgi cikmisti isiga tutmadan. bence yarin sabah tekrarla testi
Askkokuluyavrum Zeyna0607 ben miratech kullanmıştım ve silik 2. Çizgi çıkmıştı suan 7 haftalığız miratech alıp bakabilirsin
Zeyna0607 SevgibiR öyle yapıcm canım yarın günüm zaten aslında net takvimine göre pazartesiydi olmadı ama bakayım bi dedim tekrar bakıcm
berjerdekikaolikalev Benimde sizin gibiydi ve durdukça belirginleşti ama step marka mıydı bilmiyorum canım 🤷♀️
Zeyna0607 berjerdekikaolikalev ışığa tutunca var sadece daha önceki yaptıklarımda flaşla bile baksam boştu ondan merak ettim canım inşallah vardır
berjerdekikaolikalev Zeyna0607 evet benimde öyleydi durdukça belirginleşmişti. Yani bazı yazılarda okumuştum durdukça belirginleşmesi testin bozuk olduğunu gösterir tarzında ama benim öyle oldu ve gebeyim 😊 İnşallah öyledir canım dualarımdasın
silacetin88 Zeyna0607 testi tekrarlamanı tavsiye ederim farklı marka test ile aynısını yaşadım çünkü ikincisi daha belirgin çıkmıştı 🥰
Zeyna0607 berjerdekikaolikalev Allah razı olsun kuzum rabbim boş çevirmesin isteyen kimseyi belirtilerin neydi senin
berjerdekikaolikalev Zeyna0607 Amin canım. Göğüslerim hassaslaşmıştı ama bu genelde adetime yakın olurdu. Çok fazla gaz sancısı çektim utkumun olmayacağı saatlerde uyumaya meyilim arttı. Birde içsel bir dürtüm oldu. Eşim bile acaba hamile misin demişti 🥰
Hatice9202 Zeyna0607 marka hatırlamıyorum ama yaptım bir çizgi var gibiydi ikincisi de çok hafifti ışığa tuttuğumda belirgin oluyordu dayanamadım aradan 2 saat sonra tekrar alıp yaptım sonuç pozitifti
Zeyna0607 Hatice9202 sağlıkla kucağına al canım yavrunu bekleyecem bir kaç gün daha yarın bat zaten bakalım ne olacak