dilayrtt Kızlaar su gelişi olmadan suni sancı ile normal doğum planlı bir şekilde başlatılabilir mi ?
Birkucukprens1 dilayrtt tabiki de suninsanci verilerek de doğum baslatilabilir şu gelmesiyle alakalı değil
Beyzanur3 dilayrtt başlatılır canım özellikle bebeğin benim kızım gibi geç gelirse..benim 2. Gebeliğim ilkinde 40+3 suni sancıyla doğum yaptım çünkü artık dışkısını yutma zamanı gelmişti ve kızım gelmek bilmeyince kontrole gitmiştik yine ben korktum içerde zarar olur diye suni sancıyla doğuma girdim
Birkucukprens1 dilayrtt oluyor doğum başlamış oluyor çünkü benim sancim azdı açıklık yavaş ilerliyordu suni verdiler mesela hızlansin diye
dilayrtt Beyzanur3 ilk doğumunuzmuş sizinde benimde öyle olacak Allah’ın izni ile kesiniz dikişiniz varmıydı
Beyzanur3 dilayrtt evet canım vardı ama azdı 3 dikiş atıldı ama hiç rahatsız etmedi kendi kendine düştü zaten ipler
MerveeAa 38+1 de doğurdum bende doktorum doğumu başlattı alttan uyarıyla ve az bişey sunu sancıyla doğurdum (kontrole gittiğimizde nts beğenmedi ve suyu berrak değil riske atmayalım gelişimi tam doğumu başlatalım diyerekten doğurmuştum)
MerveeAa Meslina06 ultrasonla bebeğe baktığında kakasını yapmış da olabilir vücudunu saran beyaz tabakada dökülüyor olabilir demişti