Iraz Dmlakrbg 12+4 um şuan sabah sanki titreşim şeklinde uzunca oldu sanki tekmeledi baya gibi geldi 😄
Mzzz Iraz ateş basti garip şeyler okudukça kizdada belli oluyor zaten bunun cinsiyet ile ne alakası var o zaman doktor derdi ki ayağa kolu belli bu erkek ayağa kolu belli değil kız 😂😂
Iraz Mzzz Allah’tan ümit kesilmez eğer kızım olursa seni bulmak ve bir hediye göndermek istiyorum birde senin araciligin ile bir şey yapamk istiyorum olursa inşallah ulasacagim inşallah sana sen bana genelde postlarda tersliyorsun fakat yine de sabırlı davranıyorsun burcun ne
Mzzz Iraz yay burcuyum 😂 ne yapayım kız garip garip hurafelerle geliyorsun haha 😂 şimdi özele gitsen belli olur cinsiyeti benim iki kızımdada bu aralarda öğrenmiştim 😂😂 ne diyeyim darısı sana olsun ama büyüklerin dediklerine hurafelere inanmam benim iki kızımdada hep erkek dedi herkes karnımın şekli bilmem neyden doğana kadarda inandiramadim hatta yengem doğum yaptığımda kız mı demişti. 😂😂
Iraz Mzzz maşallah ya amin darısı bana olsun inşallah 🤲🏻🌸 bizde iki kız kardeşin kız kardeşim iyiki var herkese nasip etsin Rabbim 🌸🥰
Happyka Iraz 2 kızım da bulantı 0 koku 0 kusma 0 kilo alma 0 bende hep erkek diye düşünmüştüm ama kız oldu ikiside iyi ki olmuşlar. Sonra doktor dedi ki hormonla alakalı bu dedi kız erkek bebekle değil dedi
Ayshe-h Iraz ben canım şu 30+4deyim koca karı teyzelere bakarsan karnin sivri oğlun olacak bebek dik duruyor oğlun olacak diyorlar.Hhatta ilk başta %70 erkek bebek demişti doktor ama kızımız geliyor Allahin izniyle
defnevedoruk Iraz bunlar erkek belirtisi mi anlamadım ama size kızımdaki belirtileri yazayım, yüzüm sivilcelendi, kusmadım midem hic bulanmadı, haftada 5 gün tatlı yiyordum 😂
Eylul_sare Iraz ilk bebeğim erkek prensesler gibiydim hamileliğim de ne kusma ne bulantı sıfır hassasiyet sıfır yorgunluk 2. Bebeğime hamile kaldım Allah’ım bu nasıl bir gebelik kus kus iğren her şeyden enerjim yok uykum var kız belirtileri dediler 24. Haftamdayım 3 doktor erkek dedi detaylıya girdim orada da erkek tescillendi o yüzden belli olmuyor o belirtiler değişiyor bebekten bebeğe 😅😅
Iraz Eylul_sare Allah’ım gönlüne göre versin canim benim 💕 sağlıkla kucakla evlatladini sağlık shatle gelsinler
Pinarkorkmazer Iraz benim hiçbir belirtiö olmadı hiçbirinde bebeğim kız 😂 iştahım açık midem hiç bulanmaz başım eönmez karnım ağrımaz ama canım limon ekşi şeyler ister
Iraz Pinarkorkmazer bende limon yiyorum sumak yiyorum arada nar eskisi dilim sulandı şuan ama tatlida yiyorum ya çok canım istemesede yiyorum oğlumda doğuma kadar limon yemiştim tatliyi 7 ay agzima sürmemiştim 💕 sağlıcakla kucaklayin inşallah doğum ne zaman.sizin
Pinarkorkmazer Iraz 6 Nisan gösteriyor ama erken doğar bence şeker var bende 😂 geçen size yazmıştım bence sizin bebek kiz😂😂